top of page

S V A L

Hva vi tilbyr

Vi elsker gelato og kaffe

SVAL gelato og kaffe inviterer alle til våre lyse og svale lokaler i Markensgate 9. I lokalene produseres helt fersk gelato i et uttall forskjellige smaker - fra klassiske stratiatella til spennende norske varianter basert på sesongens ferske råvarer. Salt karamell, Oreo, Mango/Pasjon sorbet, Kinder, ekte vanilje, ekte pistasj, og 70 andre varianter rullerer i disken til enhver tid. Og ja, ekte pistasjnøtter benyttes utelukkende i en av våre publikumsfavoritter. 

Drømmen om et gelateria og kaffebar hvor de beste råvarene benyttes har alltid vært et mål for daglig leder Nora Prebensen. Sammen med sitt team av baristaer serveres egenkomponerte lunchretter og bakverk, basert på tradisjonelle oppskrifter. All kaffe som konsumeres er nøye plukket ut fra landets fremste kaffebrennerier. Og skulle du ha spesielle ønsker, så er du hjertelig velkommen til å dele dette med oss !

Våre råvarer

Kun det beste er gpdt nok

Utmerket service er et at kriteriene vi stiller til oss selv. Det samme gjelder råvarene. 

Vår profil er å tilby mest mulig lokale råvarer i vår gelato. Derfor utprøver vi hver uke nye smaker fra hva naturen her i landet gir.

Har du hørt om kvede? En frukt som ser ut som en kombinasjon av eple og pære, og som ved riktig tilberedning deretter tilsettes i gelatoen for en helt spesiell smaksopplevelse. Hva med brunost eller ingefær i gelatoen? Det smaker faktisk helt utrolig godt !

Kjente og kjære sjokolade varianter - med eller uten appelsin, chili, eller med bringebær - finner du som regel i disken. Og er du innom en dag produksjonen foregår, vær klar til å få en smaksprøve.

For ordens skyld: hos oss får du smaksprøver før du tar ditt valg av en, to eller tre scoop. For de som ønsker å ta med hjem så har vi større forpakninger (1/2 liter og 1 liter). Og da kan du velge og vrake med 3 eller 4 foskjellige smaker ! 

bottom of page